Doğu Avrupa’nın Geleceği ve (Eko) Demokrasi Projesi, Duyuru / Haber, Etkinlik Genel

Eko Demokrasi Atölyesi için Başvurular Açıldı!

Doğu Avrupa’nın Geleceği ve (Eko) Demokrasi Projesi’nin bir ayağı olarak, gençlerle bir araya geleceğimiz, bir gün boyunca eko demokrasi kavramını ele alacağımız, tartışacağımız ve öğreneceğimiz etkinliğimiz için kayıtlar başladı!

❗️Son başvuru tarihi: 30 Temmuz 2022❗️

Özellikle Doğu Avrupa’da otorite ve milliyetçilik tartışmaları gündemden ne yazık ki hiç düşmüyor. Pandemi ile birlikte karşılaştığımız krizler demokrasiyi de tüm dünyada sarstı. Yönetimlerin bu krizler karşısında yanıtsız kalması gündelik hayatımızda karşılaştığımız sorunları derinleştirmeye devam ediyor. Bu sorunlarla uğraşırken de iklim adaleti gündeme gelemiyor. Ama aslında tüm sorunları kapsıyor.

Yeşil Düşünce Derneği ve gençlerin bir araya geldiği farklı yeşil örgütler olarak bir arada 31 Ağustos Çarşamba günü Sincap Kamp’ta gerçekleştireceğimiz bu etkinlik ile iklim adaletini, eko demokrasiyi hep birlikte konuşmayı; genç aktivistlerin kapasitelerini geliştirerek toplumun & gençlerin ekolojik sorunlar karşısında harekete geçebilmesi için politikaya aktif katılımlarını artırmayı amaçlıyoruz.

18-35 yaş arası, yeşil hareketin bir parçası olan ya da bu alanda öğrenmeye ve hareketin bir parçası olarak çalışmalarını sürdürmeye hevesli gençlerin başvurularını bekliyoruz!

❗️Son başvuru tarihi: 30 Temmuz 2022❗️

BAŞVURU FORMU

Bir yanıt yazın